Elmalı cevizli milföy
Ana vatanı Mezopotamya ve Suriye toprakları olan mercimek, baklagiller familyasının önemli bir üyesidir. Sarı, kırmızı, yeşil ve kahverengi çeşitleri olan bu besin, ülkemizde en çok Güneydoğu Anadolu'da yetişir. Protein, magnezyum ve demir bakımından zengindir. Sulu yemek, salata ve hamur işi tariflerin içerisinde sık sık kullanılır. Klasik tariflerden sıkıldıysanız, nefis mercimekli kek tarifine başlayabiliriz.
Yeşil Mercimekli Kekin Püf Noktaları Nelerdir?
1 Porsiyon Yeşil Mercimekli Kek Kaç Kaloridir?
Çay sohbetlerinde veya misafir ağırlarken sunabileceğiniz en lezzetli kek tariflerine buradan ulaşabilirsiniz. Enfes tadıyla patatesli kek tarifine göz atmayı unutmayın.
Teşekkür ederiz.