Yumurtaları geniş bir kaseye kırıp bir mikser yardımıyla çırpın. Azar azar şekeri ilave edip şeker tamamen eriyene kadar çırpmaya devam edin.
Fındık unu ve iri çekilmiş fındığı ilave edip tahta kaşık yardımıyla karıştırın. Sıcak suyu ilave edip karıştırmaya devam edin.
Eritilmiş tereyağı ve toz kahveyi ekleyip tekrar karıştırın. Hazırladığınız harcı yağladığınız küçük kek kalıplarına paylaştırın.
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25 dakika pişirin. Fırından alıp soğumaya bırakın. Krema için bir kasede pudra şekeri ve tereyağını bir mikser yardımıyla çırpın.
Çikolatalı sos için kremayı küçük bir sos tenceresinde ısıtın. Glutensiz çikolatayı ilave edip pürüzsüz bir kıvam elde edinceye kadar karıştırın.
Soğuyan kekleri ortadan ikiye kesin. Bir parçanın üzerine önce çikolatalı sostan sonra kremadan sürüp üzerini bir başka parça ile kapatın.
En üste de tekrar çikolatalı sos sürün. Bütün parçalar bitene kadar aynı işlemi tekrarlayıp servis yapın.
Teşekkür ederiz.