Tereyağını bir karıştırma kabına alın. Şeker, vanilya, kakao, tuz, gıda boyası ve sirkeyi sırasıyla ilave ederek karıştırın. Yumurtayı küçük bir kapta çırpın ve kakaolu karışıma ilave edin. Spatula ile hafifçe karıştırarak unu ilave edin. Cevizleri karışıma ekleyin. Karışımın ¼ ‘ini kenara ayırıp kalan kısmı yağlı kağıt serilmiş kare fırın kabına boşaltın.
Krem peynir, toz şeker, yumurta ve vanilyayı bir kapta karıştırın. Kremalı peynir tabakasını diğer kakaolu karışımın üzerine dökün. Kenara ayırdığınız kırmızı karışımı browni hamurunun en üst tabakasına dökün ve bir kürdan yardımı ile karıştırarak, dalgalı bir görünüm verin. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında 25-30 dakika pişirin. Fırından alın ve soğuduktan sonra dilimleyerek servis yapın.
Teşekkür ederiz.