Fırını 180 dereceye ayarlayın. Kavanozların içine ayçiçek yağı sürün. Bir kasede un, kakao, kabartma tozu ve tuzu harmanlayın. Çırpma kabına ayçiçek yağı, şeker, vanilya ve yumurtaları alın ve mikserle çırpın.
Un karışımını ekleyerek karıştırın. Hamuru kavanozların içine paylaştırın. İçi su dolu tepsiye kavanozları dizin ve fırında 25-30 dakika pişirin.
Fırından çıkartıp soğumaya bırakın. Puding tozu ve sütü karıştırıp orta ateşte muhallebi kıvamında pişirin ve çırpma teli ile ara ara karıştırarak soğutun.
Pudingi brownie’lerin üzerine paylaştırın. Çikolatayı benmari usulü eritin. 100 ml kremayı mikserle koyulaşıncaya kadar çırpın. Çikolatayı ekleyerek karıştırın ve pudingin üzerine ekleyin. Buzdolabında 40 dakika dinlendirin. Kalan krema ve pudra şekerini mikserle iyice çırpın ve tatlıların üzerine ekleyin.
En üste rendelenmiş çikolata serpiştirip servis yapıncaya kadar buzdolabında bekletin.
Teşekkür ederiz.