Bir kapta süt, un, nişasta ve yumurtayı çırpın. Kenarda bekletin.
Bir tencereye şekeri dökün, kısık ateşte karamel rengi alana kadar kaşık değdirmeden eritin.
Kıvam alınca içerisine kremayı ilave edin. Şeker sertleşecektir fakat, ardından eriyecektir telaşlanmayın. :)
Karamel hafif kaynadıktan sonra önceden hazırladığımız karışımı içerisine ilave edin ve dibi tutmaması için devamlı karıştırın. Kaynadıktan sonra ister borcama, ister kuplara pay edin ve soğumaya bırakın.
Petibör bisküvileri rondodan geçirin. Soğuyan tatlının üzerine yayın.
Ayrı bir kapta süt, krem şanti ve fıstık ezmesini çırpın. Sıkma torbasına boşaltıp tatlının üzerini süsleyin. (Bu kısmı krem şanti sevmeyenler dikkate almayabilir :)
Soğuyup dinlendikten sonra servis edebilirsiniz. Afiyet olsun! 👩🏼🍳
Teşekkür ederiz.