Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
14466 Tarif
Çocuk
376 Tarif
Çorba
1312 Tarif
Diyet
4409 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2379 Tarif
Hafif Yemekler
54 Tarif
İçecek
1419 Tarif
Pratik Yemek
5572 Tarif
Salata ve Meze
1340 Tarif
Sos
475 Tarif
Tatlı
9079 Tarif
Yöresel
2004 Tarif
Popüler Tarifler
Mozaik Pasta
Narlı Meksika Fasulyesi Salatası
Anasayfa
Tarifler
Sizden Klasik Tarifler
İç Bakla Humusu
İç Bakla Humusu
Tuğçe Evrim YILMAZ
25 Ağustos 2022
Lezzetli iç bakla humusu.👌😍
Hazırlanma Süresi :
20 dakika
Pişirme Süresi :
30 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Çaylı Kek Tarifi
Baghrir Tarifi
Kahvaltılık Çörek
Bohça Böreği
Düdüklüde Kek Tarifi
Patates Tarator
Burcunuzu Söyleyin, Size Kahvenizi Söyleyelim
Chia Tohumu Nasıl Kullanılır? Yoğurtla Mı, Salatayla Mı, Çorbayla Mı?
Poğaça Sütle Mi Yoğurtla Mı Yumuşak Olur?
Dolma Yaparken Soğan Kavrulur Mu?
İçli Köfte Yapmanın 5 Bilinmeyen Püf Noktası
Sebzeli Krep Yapmanın 7 Lezzet Sırrı
İç Bakla Humusu için
Malzemeler
500 gram bakla
1adet limon
Zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Kimyon
3-4 diş sarımsak
2-3 kaşık tahin
İç Bakla Humusu
Nasıl Yapılır
Baklalar haşlanır. Soğumadan kabukları ayrılır, içi alınır.
Limonun suyu sıkılır.
İstenen tat ve kıvama göre malzeme ayarlanır, lezzetlendirilir.
Tüm malzemeler robata koyulur, robotta çekilir.
Servis edilir.
Tarif Kategorileri
Akşam Yemeği
Sizden Klasik Tarifler
Sizden Lezzetler
Bakliyat Tarifleri
Meze Tarifleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Klasik Tarifler
35 Dakika
Balkabaklı Tepside İçli Köfte
Dileklelezzetlermutfagi
Klasik Tarifler
25 Dakika
Soslu Hamburger
lezzet_ustasi
Klasik Tarifler
10 Dakika
Taco
lezzet_ustasi
Klasik Tarifler
45 Dakika
Patates Köftesi
lezzet_ustasi
Klasik Tarifler
40 Dakika
Ketçap Soslu Sağlıklı Cips
elayladiyet
Klasik Tarifler
45 Dakika
Nohutlu Avokadolu Pirinç Salatası
Promedia
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.