En İyi Üyeler
Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13981 Tarif
Çocuk
374 Tarif
Çorba
1240 Tarif
Diyet
4401 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2318 Tarif
Hafif Yemekler
53 Tarif
İçecek
1406 Tarif
Pratik Yemek
4991 Tarif
Salata ve Meze
1239 Tarif
Sos
468 Tarif
Tatlı
8632 Tarif
Yöresel
1971 Tarif
Popüler Tarifler
Keşkek
Kremalı Ve Çikolatalı Pasta
Anasayfa
Tarifler
Sizden Klasik Tarifler
İç Bakla Humusu
İç Bakla Humusu
Tuğçe Evrim YILMAZ
25 Ağustos 2022
Lezzetli iç bakla humusu.👌😍
Hazırlanma Süresi :
20 dakika
Pişirme Süresi :
30 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Tom Yum Çorbası
Sufle omlet
Misa rezy
Kar yağdı tatlısı
Patatesli içli köfte
Tereyağlı konya gevreği
Defne Yaprağı Yenir Mi?
Peru Biberi (Karabiber Ağacı) Nedir, Nasıl Kullanılır?
Asla Derin Dondurucuya Koymamanız Gereken 9 Besin
Kış Diyeti: Kışın Kilo Vermek İçin 9 İpucu
Yılbaşı Menüsü: Yeni Yıl Sofralarına Özel 40 Yılbaşı Yemeği
23 Aralık 2024 Masterchef: 2. Ceketi Kim Kazandı?
İç Bakla Humusu için
Malzemeler
500 gram bakla
1adet limon
Zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Kimyon
3-4 diş sarımsak
2-3 kaşık tahin
İç Bakla Humusu
Nasıl Yapılır
Baklalar haşlanır. Soğumadan kabukları ayrılır, içi alınır.
Limonun suyu sıkılır.
İstenen tat ve kıvama göre malzeme ayarlanır, lezzetlendirilir.
Tüm malzemeler robata koyulur, robotta çekilir.
Servis edilir.
Tarif Kategorileri
Akşam Yemeği
Sizden Klasik Tarifler
Sizden Lezzetler
Bakliyat Tarifleri
Meze Tarifleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Klasik Tarifler
35 Dakika
Balkabaklı Tepside İçli Köfte
Dileklelezzetlermutfagi
Klasik Tarifler
25 Dakika
Soslu Hamburger
lezzet_ustasi
Klasik Tarifler
10 Dakika
Taco
lezzet_ustasi
Klasik Tarifler
45 Dakika
Patates Köftesi
lezzet_ustasi
Klasik Tarifler
40 Dakika
Ketçap Soslu Sağlıklı Cips
elayladiyet
Klasik Tarifler
45 Dakika
Nohutlu Avokadolu Pirinç Salatası
Promedia
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.