Un, tuz ve kuru mayayı bir kaseye koyun. Üzerine yavaşça süt ekleyin ve ellerinize yapışmayana kadar yoğurun.
Hamuru yaklaşık 1 saat dinlendirin. Kıymalı harç için soğanları soyun, dolmalık biberi doğrayın, maydanozu ve kalanını mutfak robotuna yada benim gibi zırhta doğrayın.
Kıymayı, tuzu, salçayı, yağı ve tüm baharatları doğranmış soğanla birlikte bir kaseye koyun ve iyice yoğurun.
Bitmiş hamuru parçalara bölün ve temiz bir bezle örtün. Hamuru güzelce açın.
İçini kıymalı harç ile doldurun ve kenarlarını çiçek gibi kapatın. Bitmiş hamuru yağlanmış bir pişirme kağıdına koyun.
Güzel ve gevrek hale gelene kadar fırında 200-300 ° C'de yaklaşık 40 dakika pişirin. Piştikten sonra, kenarlarını tereyağı ile yağlandırın.
Teşekkür ederiz.