Jale Balcı’dan doyurucu ve lezzetli bir makarna yemeği ile karşınızdayız. Biber, Meksika fasulyesi ve ıspanak ile lezzetlendirilen bu makarna, hafifliği ile herkesi kendine hayran bırakır.
1 çay bardağı Meksika fasulyesi (Haşlanmış ve süzülmüş)
1 kâse ıspanak yaprağı
1 su bardağı domates rendesi
1 su bardağı et suyu
1 su bardağı su
1/2 kahve fincanı olgun hasat zeytinyağı
Yüzük Makarna Yemeği
Nasıl Yapılır
Tencereye zeytinyağının yarısını alın ve mor soğan, biber ile sarımsağı ekleyerek hafifçe kavurduktan sonra makarna, domates rendesi, et suyu ve suyu ekleyin.
8 dakika piştikten sonra Meksika fasulyesi, ıspanak ve kalan zeytinyağını ekleyin.
Makarna mantı kıvamına geldiğinde ocaktan alın. Arzu ederseniz fesleğen veya taze kekikle birlikte servis edin.
Teşekkür ederiz.