Patateslerin üzerindeki tozlar gidene kadar bol suyla yıkayın. Tencereye alıp üzerini geçecek kadar su ekleyin. Patatesleri yumuşayıncaya kadar haşlayın. Kabuklarını soyup püre yapın.
Patates, yumurta sarıları, 1 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz, tuz ve karabiberi karıştırarak hamur haline getirin.
20 santim çapında yuvarlak bir kalıbın içini yağlayın. Kalıbın tabanına ve kenarlarına galeta unu serpin. Hamurun yarısını kalıba yayın.
Haşlanmış yumurtaları dilimleyin. Jambonları küçük doğrayın. Domatesi incecik dilimleyin. Sırasıyla jambon, çedar peyniri, domates, katı yumurtaları hamurun üzerine yayın. Kalan hamuru da kalıbın büyüklüğünde açıp malzemenin üzerine yerleştirin.
Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 45 dakika pişirin. Fırından çıkardığınız payın üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpin.
Sıcak fırında 5 dakika daha pişirin. Fırından çıkardıktan sonra üzerine kıyılmış maydanoz serpin. Servis tabağına alıp sıcak ya da ılık servis yapın.
Teşekkür ederiz.