Margarini eritip soğutun. Yumurtaları derin bir kaba alıp tozşekeri ilave ederek mikserle iyice çırpın. Margarin ve yoğurdu ekleyip tekrar çırpın.
Un, vanilya, kabartma tozu ve karbonatı ayrı bir kapta harmanlayıp yumurtalı karışıma azar azar ekleyin.
İyice karıştırıp pürüzsüz ve koyu bir kek hamuru hazırlayın. Hamuru üçe ayırıp her birine damla çikolata, kuru üzüm ve fındık ilave edip yavaşça karıştırın.
Küçük metal kalıplara renkli kağıt kalıplar yerleştirin. Her birine birer tatlı kaşığı kek hamuru boşaltın.
Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 25 dakika pişirin. Soğuduktan sonra üzerine pudra şekeri serpip servis yapın.
Teşekkür ederiz.