Tereyağı ve pudra şekerinin 3/4 su bardağı kadarını geniş bir karıştırma kabına alın. Bir mikser yardımıyla krema kıvamına gelinceye kadar çırpın. Un ve bir yumurtayı ilave edip tüm malzeme iyice özdeşleşinceye kadar çırpmaya devam edin. İnce kırılmış pretzel ve Antep fıstığını ekleyin. Tüm malzeme iyice iyice özdeşleşinceye kadar çırpmaya devam edin. Kabın üzerini streç film ile sarıp buzdolabında 2 saat dinlendirin.
Soğuyan harcı 12 cm çaplı iki kelepçeli kalıbın tabanlarına paylaştırın. Üzerlerine elinizle bastırın ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10-12 dakika pişirin. Fırından alıp soğumaya bırakın.
Krem peynir ve kalan pudra şekerini bir karıştırma kabına alın. Şeker tamamen eriyinceye kadar bir mikser yardımıyla çırpın. Kalan iki yumurta, krema ve vanilya esansını ilave edip tüm malzeme iyice özdeşleşinceye kadar çırpmaya devam edin. Ahududuları ilave edip hafif karıştırın. Harcı soğuyan tabanların üzerine paylaştırın. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında 18-23 dakika pişirin. Fırından alıp soğumaya bırakın. Soğuyan minyatür cheesecakelerinizi buzdolabında 2 saat dinlendirin.
Üzeri için, krema ve ahududulu toz jelatini bir sos tenceresine alın. Karışım kıvam alıncaya kadar karıştırarak pişirin ve ocatan alın. Soğuyan cheesecaklerinizi üçgen dilimleyin. Üzerlerine bir tatlı kaşığı kadar ahududulu kremadan ilave edin. Kremanın üzerine ahududu ve nane yaprağı yerleştirerek süsleyin. Soğuk servis yapın.
Teşekkür ederiz.