İç harcı için kıyma ve tereyağını tencerede kavurun, soğanı ekleyin. 10 dakika kadar kavurduktan sonra tuzunu, baharatını ve kıyılmış maydanozu ilave ederek tatlandırın. Kıymalı harcınızı soğumaya bırakın.
Ara katman için verilen tereyağını eritip ılıtın. Büyük yuvarlak bir tepsinin dibini yağlayın ve ilk iki yufkayı yerleştirin. Üzerine eritilmiş tereyağı sürüp üçüncü yufkayı da serin.
Kıymalı harcın yarısını yayın, sonra aynı şekilde dördüncü ve beşinci yufkayı serip kalan harcın tamamını üzerine yayın. Son olarak altıncı yufkayı üzerlerine kapatın.
Yufkaların üzerine eritilmiş yağ ve yumurta sarısını sürün. En son çörek otu ile susam serpin. Yufkayı bir bıçakla dilimleyin. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında üzeri iyice kızarana kadar, 25-30 dakika pişirin.
Teşekkür ederiz.