Haşlanmış patatesleri iyice ezip püre haline getirin. Tavuk etini incecik didikleyin ve
patatese ekleyin. Tuz ve karabiber ile tadlandırın.
Baklava yufkalarını üçe üçer ayırıp
her katına fırça yardımıyla eritilmiş tereyağı sürün.
Kısa kenarından başlayarak beşer
santimlik şeritler halinde kesin ve hazırladığınız harçtan birer kaşık koyarak rulo
şeklinde sarın.
Uçlarının açılmaması için yumurta akına batırıp yapıştırın. Yufkalar
bitene kadar aynı işlemi tekrarlayın.
Derin bir tavada Ayçiçek yağını kızdırıp börekleri
kızartın ve servis tabağına alın. Sarımsakları ezin ve yoğurt ile karıştırıp böreklerin
üzerine dökün.
Tereyağını kızdırıp pulbiber ekleyin ve mantı böreklerin üzerine
gezdirin. Sıcak servis yapın.
Teşekkür ederiz.