Arpacık soğanı küçük doğrayarak bir kaseye alın. Kıyılmış biberiye yaprakları, rendelenmiş sarımsak ve portakal kabuğunu ekleyin.
Tereyağını ilave ederek iyice karışıncaya kadar çırpın. Tuz, karabiber ekleyin ve alüminyum folyoya sararak sosis şekli verin.
Derin dondurucuda 2 saat bekletin. Fırını 200 dereceye ayarlayın. Balıkların üzerine 2 cm derinliğinde üç kesik yapın ve aralarına ufak parçalar halinde biberiye yerleştirin.
Tuz, karabiber ve zeytinyağı gezdirerek yağlı kağıt serili fırın kabına dizin. Fırına yerleştirip 10-12 dakika ya da kızarıncaya kadar pişirin.
Diğer yüzünü çevirerek kızarıncaya kadar pişirmeye devam edin. Dondurduğunuz tereyağını 16 dilime bölün ve her balığın üzerine dört dilim yerleştirin. 1 dakika fırında bekletip servis yapın.
Teşekkür ederiz.