- Soğanın başrolünde hazırlanan tarifler, sofralara farklı bir tat getirecek. Soğanların kabuklarını soyup yuvarlak halka şeklinde doğrayın.
- Geniş bir kasede un, soda, tuz, karabiber ve yağı karıştırın. Ayrı bir kasede yumurta akı ve 1 tutam tuzu mikserle katılaşıncaya kadar çırpın ve unlu karışıma azar azar ekleyerek kaşıkla çırpmadan karıştırın.
- Soğan halkalarını önce hamura ardından pane harcına bulayarak kızgın yağda kızartın. Sıcak servis yapın.
- Hazırladığınız soğan halkalarını, ev yapımı hamburger köftesi ile birlikte servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Soğan Halkası Tarifinin Püf Noktası:
- Soğan halkaları için pane harcı yerine dövülmüş mısır gevreği ya da galeta unu kullanabilirsiniz.
Teşekkür ederiz.