Dünyanın birçok yerinde tüketilen ton balığı, ülkemizde en çok akdeniz kıyılarında bulunur. Protein, omega 3 ve B vitamini bakımından zengin olan bu besin; ana yemeklerde, salatada ve sandviçlerde kullanılır. Zihinsel gelişimi desteklediği için haftada bir kez tüketilmesi gerekir. Malzemeleriniz hazırsa, avokado ve ton balıklı kanepe tarifine başlayabiliriz.
Avokado ve Ton Balıklı Kanepe Tarifinin Püf Noktaları Nelerdir?
1 Porsiyon Avokado ve Ton Balıklı Kanepe Kaç Kaloridir?
Avokado ve ton balıklı kanepelerin bir porsiyonu, yaklaşık 130 kaloridir. Dilerseniz, düşük kalorili kırmızı biberli ve peynirli kanepeleri de deneyebilirsiniz.
Sağlıklı beslenmek ve kilo kontrolünü sağlamak için diyet yemekleri sayfamızdan yararlanabilirsiniz. Kısa sürede hazırlayabileceğiniz hardal soslu ton balığı salatasına göz atmayı unutmayın.
Teşekkür ederiz.