Toscana Çorbası

Toscana Çorbası
25 Ağustos 2022
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Bu Tarifi 2 Kişi Kaydetti
Toscana Çorbası için

Malzemeler

  • 5 ince dilim çemensiz pastırma
  • 250 g dana sosis
  • 1 soğan
  • 4 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 6 su bardağı tavuk suyu
  • 3 patates
  • Tuz
  • Karabiber
  • 3 su bardağı ince doğranmış lahana
  • 1 su bardağı krema
Toscana Çorbası

Nasıl Yapılır

  1. Çemensiz pastırmayı küçük kare şeklinde doğrayın. Yapışmaz yüzeyli bir tavaya alıp rengi dönünceye kadar pişirin. Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını çektirin. Dana sosisi küp doğrayıp aynı tavaya alın ve rengi dönünceye kadar pişirin. Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını çektirin. 
  2. Soğanı küp doğrayın. Yemeklik doğradığınız soğan ve ezdiğiniz sarımsağı zeytinyağında soteleyin. Tavuk suyunu ilave edip kaynamaya bırakın. Küp doğradığınız patatesleri de tencereye ekleyin. 10-15 dakika pişirin. 
  3. Küp doğradığınız dana sosis ve ince doğradığınız lahanayı ekleyin. Kremayı ekleyip karıştırın ve ocağı kapatıp 2 dakika dinlendirin. Üzerini çemensiz pastırma ile süsleyin. Sıcak servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo