Tavuk etlerini tencereye alın. Üzerine 4 su bardağı su ilave edip haşlayın. Tavaya 2 yemek kaşığı zeytinyağını aktarın.
Yağ ısınınca rendelediğiniz havucu ilave edip soteleyin. Havuç yumuşayınca ince doğradığınız lahanayı ekleyip soteleyin.
Lahana yumuşadıktan sonra soya sosunu ve zencefili ilave edip karıştırın ve ocaktan alın.
Tavuğu haşladığınız tencereden alın ve iri olacak şekilde doğrayın. Tavuk suyunu tekrar kaynatın. Nooodle’ı tencereye ekleyin.
3-4 dakika haşlayın. Noodle yumuşadıktan sonra sebzeleri ve tavuğu ilave edip 2 dakika kaynatın.
Tuzunu kontrol ettikten sonra tuz ve karabiber ekleyin. İnce doğradığınız taze kişnişi ve kalan zeytinyağını ilave edip ocaktan alın. Sıcak servis yapın.
Teşekkür ederiz.