Tikvenik
İspanyol mutfağına özgü bir çorba çeşidi olan gazpacho, bol malzemelidir ve soğuk bir şekilde servis edilir. Çiğ sebzelerle hazırlanan gazpacho çorbası, dünyaca kabul görmüştür. Özellikle sıcak günlerde serinlemek ve ferahlamak için sık sık tüketilir. Ana malemeleri domates, dolma biberi ve ekmek olsa da, avokadolu, üzümlü, karpuzlu, deniz mahsullü ve piyazlı gibi farklı çeşitleri de mevcuttur. Peki, gazpacho çorbası nasıl yapılır? Malzemeler hazırsa, gazpacho çorbası tarifine geçebiliriz.
1 Porsiyon Gazpacho Çorbası Kaç Kalori?
Farklı kültürlerin yöresel lezzetlerini sevenler için Japon mutfağından ramen tarifini buraya bırakıyoruz. Alternatif olarak cennet çorbası ve nefis tutmaç çorbası tarifini de deneyebilirsiniz.
Teşekkür ederiz.