Bu sayımızda neler var?
- Usta gazeteci Mehmet Yaşin, menemenin hikayesini anlattı.
- Kahve danışmanı Cenk R. Girginol, yaza özel leziz kahveler yazdı.
- Ayfer Yavi, enfes börek tariflerini paylaştı.
- Doç. Dr. İlkay Gök, Türkiye’nin unlarını kaleme aldı.
- Ekibimiz, bayram sofrası kurdu ve airfryer’da pişirilebilecek pratik tarifler hazırladı.
- Şef Yıldız Öz Samaha, özgün tarifleri ile rengarenk bir sofra kurdu.
- Kadıköy’ün en eski lokantası Yanyalı Fehmi, yılların eskitemediği tarifleri paylaştı.
- Ünlü şef Mehmet Yalçınkaya’nın Bodrum’daki restoranı Denizden’i ziyaret ettik ve özel reçetelerini sizlerle paylaştık.
- Mutfakta işinize yarayacak püf noktaları ve eğlenceli bir lezzet testi sizleri bekliyor.
Lezzetli yaz sofralarında buluşalım!
Bu sayımızı sakın kaçırmayın!
Satın Almak İçin: DergiBurda