Krema için yumurta sarıları ve şekeri kabarana kadar çırpın.
Sütü orta boy bir tencere içinde ocağa koyun, vanilya çubuğunu ortadan ikiye bölün ve içindeki taneleri sütün içerisine atın.
Süt kenarlardan kaynamaya başlayınca yumurta ve şekerli karışımın içerisine bir kepçe dökerek karışımların ısılarını eşitleyin. Daha sonra yumurtalı karışımı ocaktaki süt, vanilya karışımının üzerine hızlıca çırparak ekleyin.
Muhallebi kıvamına gelene kadar çırpın ve ocaktan alıp tereyağını kremanın içine atın, çırparak eritin.
Yaptığınız krema soğuyunca sıvı krem şanti ile çırparak kremanızı hafifletin. 18 cm’lik yuvarlak pasta kalıbına önce kenarlardaki kedidillerini dizin. Alt tabana kedidillerini dizip krema dökün ve yayın. Üzerine çilekleri ve fındık krokanı ekleyin. Onların üzerini kedidili ile kapatın. Bu işlemi iki defa tekrarlamanız yetecektir. Buzdolabında 2 saat beklettikten sonra servis yapın.