Mangolu Ve Hindistan Cevizli Sorbe
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 5 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Mangolu Ve Hindistan Cevizli Sorbe Tarifi İçin

Malzemeler

Servis önerisi

Mangolu Ve Hindistan Cevizli Sorbe

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Küp doğradığınız mangoyu mutfak robotuna aktarın. Kremayı, yoğurdu ve vanilyalı dondurmayı ekleyip püre haline getirin. Karışımı buzluğa dayanıklı bir kaba dökün. En son rendelenmiş Hindistan cevizini ilave edip tekrar karıştırın. Buzlukta en az 6 saat kadar dondurun. Hazırladığınız sorbeyi enine 2’ye kesilmiş Hindistan cevizi içine koyarak da servis yapabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Diğer Tarifler Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

İncirli crumble
Yaban mersinli chia puding
Yaban mersinli cheesecake
Air Fryer'da şeftali tatlısı
Kestane Reçeli
Cennet Hurması Reçeli