Erikli Pelte
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Erikli Pelte Tarifi İçin

Malzemeler

Üzeri için

Erikli Pelte

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Pelte için vanilya ve rendelenmiş Hindistan cevizi dışındaki tüm malzemeyi tencerede karıştırın. Orta ateşte, muhallebi kıvamına gelene dek pişirin. Ocaktan almadan birkaç dakika önce vanilyayı ve Hindistan cevizini ekleyin. Birkaç taşım kaynatıp ocaktan alın, ılınınca servis kasesine paylaştırın. Üzerlerini  le Antep fıstığı ve erik dilimleri ile süsleyerek soğuk servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Pratik Tatlı Tarifleri Tatlı Tarifleri Çay Saati Tarifleri Meyveli Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Air Fryer'da Elma Cips
Kaiserschmarrn
Bal kabaklı sufle
Bal Kabaklı Tiramisu
Kaymaklı Bal Kabağı Tatlısı
Mangolu pasta