Bisküvileri bir mutfak poşetine doldurun. Ağzını
sıkıca kapatıp elinizle ezerek iyice ufalayın.
Büyük bir kaseye alıp tereyağını ilave edin. İyice
karıştırın. Tereyağlı bisküviyi kelepçeli kek
kalıbına alıp elinizle üzerine bastırıp düzleyin.
Yumurta sarılarını aklarından ayırın. Yumurta
sarıları, pudra şekeri ve labne peynirini bir
kasede çırpın. Krema, vanilya, yumurta aklarını
ekleyip yavaşça karıştırın. Karışımı tereyağlı
bisküvinin üzerine dökün. Derin dondurucuda
3 saat bekletin. Eriklerin çekirdeklerini çıkarıp
bir tencereye alın. Şeker ve su ilave ederek
pişirin. Ocaktan almadan önce nişastayı ilave
edin ve 2 dakika daha pişirin. Ilındıktan sonra
blenderle ezerek sos haline getirin. Antep fıstığı
ve nane yapraklarıyla süsleyip servis yapın.