Armut Bastı
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Armut Bastı Tarifi İçin

Malzemeler

Armut Bastı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Armutların kabuğunu soyup çekirdeklerini çıkarın. Dilimleyip tencereye dizin. Tereyağını ekleyip kısık ateşte 10 dakika pişirin. Suyu ekleyip kaynatın. Pirinci ilave edip yumuşayana kadar pişirin. Pekmezi ekleyip suyu azalana kadar pişirin. Ilık servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diyet Tatlı Tarifleri Meyveli Tatlı Tarifleri Tatlı Tarifleri Çay Saati Tarifleri

Benzer Tarifler

Air Fryer'da Elma Cips
Kaiserschmarrn
Bal kabaklı sufle
Bal Kabaklı Tiramisu
Kaymaklı Bal Kabağı Tatlısı
Mangolu pasta