Zencefilli Limonata
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 5 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Zencefilli Limonata Tarifi İçin

Malzemeler

Zencefilli Limonata

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Zencefili soyun ve rendeleyin. Limonun yıkayın ve kabuklarını rendenin ince kısmı ile rendeleyin.
  2. Limon suyu, zencefil su ve balı derin ve geniş bir kapta bal tamamen eriyinceye kadar karıştırın.
  3. Dolapta 15-20 dk kadar dinlendirin.
  4. Bir tülbent yardımı ile süzün.
  5. Bardaklara bolca buz doldurun, içine 1 adet nane yaprağı, 1 adet üzüm tanesi ekleyin.
  6. Limonatayı doldurun ve elma dilimleri ile süsleyerek servis yapın. 

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler Alkolsüz İçecekler Soğuk Alkolsüz Kokteyl Soğuk İçecekler İçecek Tarifleri Çay Saati Tarifleri

Benzer Tarifler

Bal kabaklı profiterol
Lotus Cheesecake
Alfajores de maicena
Çıtır bal kabağı tatlısı
Ceviz helvası
Kabak sütlüsü