Tam Buğday Unlu Haşhaşlı Minik Kurabiye
Tuğçe Evrim YILMAZ Aşçı
75 Tarif       11 Takipçi
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Çay ve kahve saatleri için lezzetli kurabiye tarifi 🍪

Tam Buğday Unlu Haşhaşlı Minik Kurabiye Tarifi İçin

Malzemeler

Tam Buğday Unlu Haşhaşlı Minik Kurabiye

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Bir kaba  sıvı yağ, tahin, şeker, haşhaş koyulur iyice karıştırılır.
  2. Azar azar un eklenir ve hamur yoğrulur. (Hamur yumuşak kıvamda olmalı). Vanilya koyulur ve hamur  yoğurmaya devam edilir. 
  3. Hamurdan küçük bezeler alınır ve yuvarlayarak minik kurabiyeler elde edilir. 
  4. Kurabiye hamurları kağıt serilmiş tepsiye dizilir. Üzerine dolmalık fıstıklar koyulur. (Dilerseniz ceviz, fındık, Antep fıstığı vb. koyabilirsiniz) 
  5. Daha önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirilir. Ilık servis edilir.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Diyet Tatlı Tarifleri Sizden Lezzetler Kurabiye Tarifleri Sizden Hamur İşi Tarifleri

Benzer Tarifler

Börek Tadında Sebzeli Krep
Sucuklu Kaşarlı Çıtır Börek
Cookie and Strawberry cake
Tortilla pizza
Chocolate chips cookies
Patlıcanlı Pizza