Oda sıcaklığındaki tereyağını iyice ezin yada çırpın icerisine, pudra şekerini ilave edin.
Sonra geri kalan malzemeleri de ilave edip hamurunuzu hazır hale getirin.
Dilerseniz bu aşamadan sonra hamurunuzu 1 saat kadar dolapta dinlendirebilirsiniz.
Hamurları eşit olacak şekilde yuvarlak kalıp yardımıyla kesin. Üzerine portakal dilimlerini yerleştirin ve 180 derece önceden ısıtılmış fırında 15 20 dakika pişirin.
Sonrasında evi saran portakal kokusu eşliğinde kahvenizle ya da çayınızla kurabiyenin keyfini çıkartmak olsun.
NOT: Şekersiz versiyonu için ise pudra şekeri yerine tatlandırıcı, agave şurubu kullanabilirsiniz.
Pekmez kullanmak isterseniz de kakaolu bir hamur yapmanızı öneririm 1-2 kaşık kadar kakao yeterli olacaktır.