@cansununmutfag okuyucumuzdan nefis Kayseri yağlaması tarifi ile karşınızdayız. Kayseri yöresinin meşhur lezzetleri arasında yer alan yağlama; ince açılan hamurların kıymalı harç ile doldurulmasıyla hazırlanır. Hazırlanan hamurlar üst üste konulur ve genellikle öğle öğünlerinde servis edilir. Listedeki malzemeler hazırsa, Kayseri yağlaması nasıl yapılır birlikte görelim.
Alternatif olarak püf noktaları ve besin değerleri ile klasik yağlama tarifine de göz atabilirsiniz. Kayseri mutfağının en önemli lezzetlerinden biri olan ev yapımı Kayseri mantısı tarifini de mutlaka deneyin.
Bir porsiyon kayseri yağlaması kaç kaloridir?
Bir porsiyon kayseri yağlaması 550 kaloridir?
Hamuru için:
İçi harcı için:
Hamuru için:
İçi harcı için:
Birleştirme aşaması: