Taco hamuru için
- Ele yapışmayan bir kıvam alana kadar yoğurun. Avuç içi büyüklüğünde hamurlar elde edecek şekilde ince açın ve çok kızartmadan pişirin. Aralarına bir ağırlık koyarak ikiye katlayıp bekletin.
Salsa sos:
- Domatesin kabuklarını soyup dörde kesin ve ortasında bulunan sulu kısmı çıkarıp dış etlerini küçük doğrayıp concase elde edin. Diğer malzemeleri de ince ince doğrayarak tuz ve biraz limon suyuyla harmanlayın.
Guacamole sos:
- Avokado kabuğundan ve çekirdeğinden arındırılarak tuz karabiber ve lime eşliğinde ezin. İçine concase domates ve doğranan soğan ve maydanoz ekleyin.
Ton Balıklı sos:
- Ton balığının yağı süzülerek bir kaba alın. Kapya biber, soğan ve maydanoz ince ince doğranarak diğer malzemeler ile birlikte karıştırın.
Bütün işlemler bittikten sonra tacoların içleri isteğe göre doldurup servis yapın.