Havuç Pilaki
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Hem yapımı kolay, hem de bu enfes lezzeti ile havuç pilaki tarifi ile karşınızdayız. Meze olarak da sunabileceğiniz havuç pilakiyi, soğan, pirinç ve sarımsak karışımı ile kolayca hazırlayabilirsiniz.

Barbunya pilaki ve patates pilaki tarifine de göz atın.

Havuç Pilaki Tarifi İçin

Malzemeler

Havuç Pilaki

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Havuçları kazıyıp yıkayın ve istediğiniz büyüklükte verev olarak doğrayın.
  2. Tencereye zeytinyağını alın ve soğanı ilave edip renkleri sararıncaya kadar soteleyin. Ardından havuç dilimlerini, pirinç ve sarımsağı ekleyin.
  3. Az su ilavesi ile havuç yumuşayana kadar pişirin. Üzerine maydanozu ekleyin ve ocaktan alın. Ilık veya soğuk servis edin.

Tarif Kategorileri

Farklı Sebze Yemekleri Sebze Tarifleri Diyet Yemekleri Hafif Yemekler Meze Tarifleri

Benzer Tarifler

Carciofi alla romana
Kıymalı kapuska
Fırında Patatesli Karnıyarık
Karnabahar Kavurması
Düdüklüde Taze Fasulye
Ekşili Kabak