Lahana Sarma
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Lahana Sarma Tarifi İçin

Malzemeler

Lahana Sarma

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Turpu soyup rendeleyin ve hafif haşlayın. Daha sonra haşlanmış turpa, arpacık soğanları doğrayıp Arnavut biberleriyle zeytinyağında soteleyin.
  2. Keçi peynirini ufalayıp 3 çorba kaşığı kadarını, ekmek içi ve tuz ile turplu karışımı karıştırın.
  3. Lahana yapraklarını haşlayıp damarlı kısımlarını biraz ezin. Harcı yapraklara sarıp rulo yapın.
  4. Zeytinyağı sürüp rendelenmiş parmesan serpilen fırın kabına ruloları yerleştirin. 220 derece fırında 6 dakika pişirin ve sıcak servis edin.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Ekşi krema soslu etli pazı sarma
Gürcü Sarması
Güveçte Yaprak Sarma
Azeri usulü yaprak sarma
Kabak Sarması
Etli Yaprak Sarma