SİTEDE GÖR
Anasayfa
Tarifler
Salata Tarifleri
Maş Fasulye Piyazı
Maş Fasulye Piyazı
Güncelleme tarihi:
15 Ekim 2020
Hazırlanma Süresi :
10 dakika
Pişirme Süresi :
20 dakika
Kaç Kişilik:
6 Kişilik
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Maş Fasulye Piyazı Tarifi İçin
Malzemeler
2 su bardağı maş fasulyesi
1 demet taze soğan
3~4 dal taze nane
Yarım su bardağı zeytinyağı
3 yemek kaşığı üzüm sirkesi
Yarım çay kaşığı tuz
Maydanoz
Maş Fasulye Piyazı
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
Fasulyeleri yumuşaması için bir gün önceden ılık su dolu bir kapta bekletin.
Suyunu değiştirip geniş bir tencere dolusu suda maş fasulyelerini 15-20 dakika haşlayın ve süzün.
Haşlanmış maş fasulye, kıyılmış taze soğan, kıyılmış nane, zeytinyağı, sirke ve tuzu bir kapta karıştırın.
Servis tabağına alın. Maydanoz yapraklarıyla süsleyip servis yapın.
Yemeklerin yanına çok yakışan
barbunya piyazı
nı da deneyin.
Tarif Kategorileri
Öğle Yemeği
Akşam Yemeği
Zeytinyağlı Yemek Tarifleri
Makarna Tarifleri
Sebze Tarifleri
Meze Tarifleri
Diyet Yemekleri
Benzer Tarifler
İspanyol salatası
Iceberg salatası
Garnitürlü erişte salatası
Air Fryer'da köz patlıcan salatası
Karpuzlu ve Ezine peynirli salata
Burrata ve nektarin salatası