Levrekli Kuzukulağı Salatası
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Levrekli Kuzukulağı Salatası Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Sos için

Levrekli Kuzukulağı Salatası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tencereye 1 dilim limon, defne yaprağı, biberiye ve yeteri kadar su aktarıp kaynamaya bırakın.
  2. Kaynayan suya levrekleri ekleyip haşlayın. Haşlanan levrekleri tencereden alıp soğumaya bırakın. Kılçıklarını temizleyin.
  3. Çukur bir kapta mısırı, bezelyeyi ve elinizle iri parçalara böldüğünüz levreği harmanlayın.
  4. Salata kasesine kuzukulağını, yarım ay şeklinde doğradığınız soğanı ve jülyen doğradığınız kırmızı biberi ekleyip harmanlayın.
  5. Sos malzemesini iyice karıştırın. Sosun yarısını salataya kalan yarısını da levreklerin üzerine gezdirin. Levrekli salatayı kuzukulaklı salatanın üzerine alıp servis yapın.

Tarif Kategorileri

Levrek Tarifleri Salata Tarifleri Balık Yemekleri

Benzer Tarifler

Air Fryer'da köz patlıcan salatası
Karpuzlu ve Ezine peynirli salata
Burrata ve nektarin salatası
Kabak carpaccio salata
Enginarlı domates salatası
Klasik Moshe yeşil salata