Kış Piyazı
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kış Piyazı Tarifi İçin

Malzemeler

Kış Piyazı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Karnabaharın çiçeklerini gövdelerinden ayırın. Dip kısımlarına bıçakla artı işareti olacak şekilde kesikler atın. Yıkadıktan sonra tuzlu suda haşlayın ve süzülmeye bırakın. Aynı işlemleri brokoli için de uygulayın. Karnabahar, brokoli ve küp doğranmış pancar turşusunu bir kapta harmanlayın. Kabakların kabuğunu hafifçe kazıyın ve boylamasına ikiye bölerek çekirdeklerini temizleyin. Üç parmak kalınlığında doğrayarak hafif diri kalacak şekilde haşlayın. Kabakları da diğer sebzelere ekleyin. Hazırladığınız haşlanmış sebzelere portakal ve limon suyu, ayıklanmış ve ince doğranmış kırmızı mini turp, tuz ve zeytinyağını ekleyerek harmanlayın. Üzerine tulum peynirini ekleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Air Fryer'da köz patlıcan salatası
Karpuzlu ve Ezine peynirli salata
Burrata ve nektarin salatası
Kabak carpaccio salata
Enginarlı domates salatası
Klasik Moshe yeşil salata