Buğdaylı Rezene Salatası
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Buğdaylı Rezene Salatası Tarifi İçin

Malzemeler

Buğdaylı Rezene Salatası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Buğdayı bir tencerede haşlayıp ılınmaya bırakın. Rezene ile taze soğanları doğrayıp 2 yemek kaşığı zeytinyağı ile soteleyin.

Buğday, rezene ve taze soğanları bir kapta harmanlayıp servis tabağına alın. 2 yemek kaşığı zeytinyağı, limon suyu ve tuzu bir kapta karıştırıp salatanın üzerine gezdirin.

Bıldırcın yumurtalarını haşlayıp, kabuklarını soyarak ikiye bölün. Salatanın üzerine yerleştirin. Kırmızı pul biber ve ince kıyılmış dereotu serpiştirip servis yapın.

Bol yeşillikli badem ve narlı rezene salatası tarifine buradan ulaşabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Vejetaryen Yemekleri Bakliyat Tarifleri Diyet Yemekleri Yumurtalı Tarifler Salata Tarifleri

Benzer Tarifler

İspanyol salatası
Iceberg salatası
Garnitürlü erişte salatası
Air Fryer'da köz patlıcan salatası
Karpuzlu ve Ezine peynirli salata
Burrata ve nektarin salatası