Acılı Ve Misket Limon Soslu Karpuz Salatası
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Acılı Ve Misket Limon Soslu Karpuz Salatası Tarifi İçin

Malzemeler

Acılı Ve Misket Limon Soslu Karpuz Salatası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

2 küçük limonun suyu, 1.5 çay kaşığı kırmızı pul biber, yarımdemet nane, 1 çay kaşığı zencefil ve yarımçay bardağı zeytinyağını karıştırıp sosu hazırlayın. Yarım karpuzu dilimleyip derin bir kaba alın. 200 gr beyaz peyniri ilave edin. Üzerine 1 yemek kaşığı keten tohumu serpip sos gezdirerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diyet Yemekleri Vejetaryen Yemekleri Salata Tarifleri Peynirli Tarifler Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

İspanyol salatası
Iceberg salatası
Garnitürlü erişte salatası
Air Fryer'da köz patlıcan salatası
Karpuzlu ve Ezine peynirli salata
Burrata ve nektarin salatası