Peynirli Sahanaki
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Peynirli Sahanaki Tarifi İçin

Malzemeler

Peynirli Sahanaki

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Osmanlı mutfağından klasik meze çeşidi. Tereyağı tavada eritin. Doğradığınız peynirleri tereyağında soteleyin. Üzerine yumurtaları kırıp pişirin. Tuz ve karabiber ile tatlandırın. Üzerine isteğe göre ince kıyılmış maydanoz ve kırmızı pul biber serpiştirip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Peynirli Tarifler Meze Tarifleri Yöresel Tarifler Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Patates Tarator
Hatay Usulü Humus Tarifi
Fasulye Piyazı
Kebapçı Usulü Soğan Mezesi
Yoğurtlu Salatalık Mezesi
Mantar Ekşileme