Kerevizli Ege Ezmesi
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kerevizli Ege Ezmesi Tarifi İçin

Malzemeler

Üzeri için:

Kerevizli Ege Ezmesi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Peyniri bir karıştırma kabına alın, çatalla ezin. Üzerine iri çekilmiş ceviz içini, havanda ezilmiş sarımsağı, ince kıyılmış yeşillikleri, rendelenmiş limon kabuğunu ve yoğurdu ekleyin. İyice karıştırın.
  2. Kerevizleri irice rendeleyin. Limon suyu ekleyip karıştırın. Peynirli karışım ile rendelenmiş kerevizleri bir kapta karıştırın.
  3. Hazırladığınız bu karışımı servis tabağına alın. Ortasını havuz gibi açıp zeytinyağı dökün, servis yapın.

Tarif Kategorileri

Meze Tarifleri Peynirli Tarifler Farklı Sebze Yemekleri Öğle Yemeği Yoğurtlu Tarifler Yöresel Tarifler Ege Mutfağı Yemekleri Salata ve Meze Tarifleri

Benzer Tarifler

Sarımsak konfit
Mantar Graten
Süzük mezesi
Patlıcan sündürme
Bostan Patlıcanı Közlemesi
Girit Kabağı Tava Mezesi