Dereotlu Keçi Peyniri Ezmesi
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 1 saat
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Dereotlu Keçi Peyniri Ezmesi Tarifi İçin

Malzemeler

Dereotlu Keçi Peyniri Ezmesi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Peynirleri bir kasede ezin. Tüm malzemeyi streç folyoya koyup, ince rulo halinde sarın. Ardından alüminyum folyoya sarın. 15 dakika kadar buzlukta dinlendirin. Etrafını dereotu ile iyice sarıp, tekrar 1 saat buzdolabının alt kısmında bekletin. İnce ince dilimleyin. Kıtır ekmek üzerinde servis yapın.

Tarif Kategorileri

Peynirli Tarifler Kahvaltılık Tarifler Meze Tarifleri Vejetaryen Yemekleri

Benzer Tarifler

Sarımsak konfit
Mantar Graten
Süzük mezesi
Patlıcan sündürme
Bostan Patlıcanı Közlemesi
Girit Kabağı Tava Mezesi