Domatesleri ince halka şeklinde dilimleyin. Kabakların uçlarını kesip temizleyin. Uzunlamasına incecik dilimleyin.
Kaynar tuzlu suda yumuşayana kadar haşlayıp süzün. Kağıt havlu üzerine alıp suyunu süzün.
Taze soğanları temizleyip 3-4 parmak uzunluğunda doğrayın. Zeytinyağı, kekik ve sarımsağı bir kasede karıştırın.
Ekmekleri ortadan ikiye kesip (dilerseniz iç kısmını çıkarabilirsiniz) sandviç gibi enine kesin. Zeytin yağlı karışımı ekmeklerin içlerine sürün.
Domates dilimlerini hafif sırt sırta yerleştirin. Üzerine sırasıyla kabak dilimleri, taze soğan sapı ve salamları ikiye katlayıp ilave edin. Üst dilimi üzerine kapatıp hafifçe bastırın.
Çilekleri yıkayın. Süt, bal ve çilekleri blenderde ezin. Bardaklara paylaştırıp sandviçlerle servis yapın.