Malzemeler
Ekmek için
Un, tuz ve mayayı bir kapta harmanlayın. Üzerine su ekleyip yoğurun. Üzerini örterek 1 saat mayalandırın. Hamurdan parçalar kopartıp yuvarlayın ve yağlı kağıt serili tepsiye dizin. Üzerlerine un serpiştirin ve 200 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin. Soğumaya bırakın. Biberlerin çekirdeklerini temizleyip küp şeklinde doğrayın. Tereyağında yumuşayıncaya kadar soteleyin. Yumurtayı bir kasede çırpın ve sebzelere ekleyerek orta ateşte birkaç dakika karıştırarak pişirin. Ekmekleri enlemesine ortadan ikiye kesin. Aralarına dilimlenmiş domates ve jambonları yerleştirin ve yumurtalı karışımdan ekleyin. Servis yapın.
Turşu ve biber ile hazırlanan pratik yumurtalı sandviç tarifine buradan ulaşabilirsiniz.