Ege’Den Tuzlu Pembe Ve Tatlı Yeşil Krep Tarifi İçin
Malzemeler
- 4 yumurta
- 1 lt süt
- 1 çay kaşığı tuz
- 2 çay kaşığı toz şeker
- 4 yemek kaşığı zeytinyağı
- 4 su bardağı un
- 4 yemek kaşığı pancar turşusu suyu
- 5 yemek kaşığı toz Antep fıstığı
Tuzlu iç harcı için
- 3 yemek kaşığı labne peyniri
- 5-6 dilim pastırma (İnce kesilmiş)
- 5-6 adet konserve mantar (Dilimlenmiş)
- 3-4 kornişon turşu
Tatlı iç harç için
- 2 muz (Küp doğranmış)
- 5-6 adet çilek (Küp doğranmış)
- 2 yemek kaşığı iri kırılmış Antep
fıstığı içi
- 3-4 dal baby roka
- 2 yemek kaşığı bal