Sindirim sistemine iyi gelmesiyle bilinen mısır, mis gibi kokusuyla yediden yetmişe herkesin favorisidir. Közlemesi ve patlatması ayrı güzel olsa da, haşlanmış mısırın yerini tutamaz. Bağ dokularını güçlendiren haşlanmış mısır, bağ dokusunu güçlendirir. Kalp dostu bir besin olan mısır, göz sağlığına da iyi gelir. Alzheimer hastalığına yakalanma riskini düşürür. Peki, düdüklü tencerede haşlanmış mısır nasıl yapılır? Malzemeler hazırsa, evde haşlanmış mısır yapımı için tarif detaylarına geçebiliriz.
Alternatif olarak fırında kestane ve kaşık dökmesi tarifini de deneyebilirsiniz. Düdüklü tencereyle daha iyi yemekler yapmak için, düdüklü tencere nasıl kullanılır yazımızı okuyabilirsiniz.
Düdüklü Tencerede Haşlanmış Mısır Tarifinin Püf Noktaları Nelerdir?
1 Adet Haşlanmış Mısır Kaç Kalori?