Etli Ve Zencefilli Firik Pilavı
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Etli Ve Zencefilli Firik Pilavı Tarifi İçin

Malzemeler

Etli Ve Zencefilli Firik Pilavı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Eti çok ufak parçalar şeklinde doğrayın. Tereyağı ve zeytinyağını tencerede ısıtıp eti kavurun. Firik bulgurunu ilave edip kavurun. Zencefili ince kıyın. Zencefil, tuz ve tavuk suyunu ilave edin. Kapağını kapatıp demlenmeye bırakın. 15 dakika demlendikten sonra servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Pilav Tarifleri Yöresel Tarifler Bakliyat Tarifleri Et Tarifleri

Benzer Tarifler

Hasbeli Aş Pilavı
Sarımsaklı Pilav
Kıymalı Pilav
Havuçlu Bulgur Pilavı
Tavuklu Özbek Pilavı
Mor Lahanalı Pilav