Erişteli Bulgur Pilavı
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Erişteli Bulgur Pilavı Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Erişteli Bulgur Pilavı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Erişteyi tereyağında hafif pembeleşene kadar kavurun. Pilavlık bulguru ilave edip kavurmaya devam edin. Et suyunu ilave edin. Tuz ile tatlandırıp kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin. Ağzı kapalı olarak 10 dakika demlenmeye bırakın. Ceviz içini bıçakla incecik kıyın. Demlenen pilavı servis tabağına alın ve üzerine ceviz içini serpin. Yanında kayısı-elma Suyu ile sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Bakliyat Tarifleri Pilav Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Kıymalı Şehriye
Patatesli bulgur pilavı
Tavada Barbun ve Midyeli Pilav
Mantarlı şehriye pilavı
Balık ve yumurtalı pilav
Melek Pilavı