Arpacık Soğanlı Kepekli Bulgur Risotto
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Arpacık Soğanlı Kepekli Bulgur Risotto Tarifi İçin

Malzemeler

Üzeri için

Arpacık Soğanlı Kepekli Bulgur Risotto

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Arpacık soğanlar ve ezdiğiniz sarımsakları tereyağında pembeleşinceye kadar soteleyin. Kepekli pilavlık bulguru ilave edip 4-5 dakika kadar kavurun. Et suyunu ilave edip tuz ve baharatlarla tatlandırın. Bulgurlar et suyunu çekinceye kadar ara ara karıştırarak pişirin. 
  2. Krema ve rendelenmiş parmesan peynirini ilave edip ocaktan alın. Taze kekik ve rendelenmiş parmesan peyniri ile süsleyerek sıcak servis yapın. 

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Vejetaryen Yemekleri Diyet Yemekleri İtalyan Mutfağı Yemekleri Pilav Tarifleri Vegan Yemek Tarifleri Pilav ve Makarna Tarifleri

Benzer Tarifler

Kıymalı Şehriye
Patatesli bulgur pilavı
Tavada Barbun ve Midyeli Pilav
Mantarlı şehriye pilavı
Balık ve yumurtalı pilav
Melek Pilavı