Portakal Ve Elmalı Hindi
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 2 saat
Kaç Kişilik: 10 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Portakal Ve Elmalı Hindi Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Sosu için

Portakal Ve Elmalı Hindi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Hindiyi temizleyin. Sos malzemelerinin tümünü bir kapta karıştırıp hindinin her yerine elinizle sürerek yayın. Hindinin üzerini kapatarak 1 gece buzdolabında bekletin. Ertesi gün kabukları soyulmuş elma dilimleri ve soyulmuş portakal dilimlerini hindinin iç kısmına yerleştirin. Jambon dilimlerini hindinin üzerine dizin. Yağlı kağıt ve alüminyum folyo ile üzerini kapatarak önceden ısıtılmış 180 derece fırında 2 saat pişirin. Üzerindeki yağlı ve alüminyum kağıtları alarak tamamen kızarıncaya kadar pişirmeye devam edin. Hindiyi fırından çıkartıp 10 dakika dinlendirin. Üzerindeki jambon ve içindeki meyveleri alarak servis tabağına yerleştirin. Sıcak olarak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Sos Tarifleri Et Tarifleri Hindi Yemekleri Kırmızı Et Yemekleri Fırın Yemekleri Yılbaşı Yemekleri Davet Yemekleri

Benzer Tarifler

Pancar tozlu cupcake
Yılbaşı Choux ağacı
Glazürlü gingerbread yılbaşı kurabiyeleri
Hindistan cevizli ve rafine şekersiz kek topları
Cennet hurmalı ve damla sakızlı muhallebi
Muz ve fıstık ezmeli tuzlu çikolata kapları