Pastırmalı Hindi
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Pastırmalı Hindi Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Kızartmak için

Pastırmalı Hindi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Hindi etlerini biftek gibi çok ince olacak şekilde inceltin. İnceltiğiniz her dilimi tuz ve karabiber ile tatlandırın. Üzerine pastırma dilimlerini yerleştirip rulo şeklinde sıkıca sarın. Bir parmak kalınlığında dilimleyip kürdan ile kenarını tutturun. Tüm dilimlere aynı işlemi uygulayın. Tereyağını yapışmaz tavada ısıtın. Pastırmalı hindi etlerini tavaya alıp orta ateşte her iki tarafını kızartın. Sıcak servis yapın.

Not: Hindi etinin pek belirgin olmayan lezzetine pastırma çok yakışır. Ancak pastırmanın çemensiz olanını kullanmalısınız. Çemenli olarak eklendiğinde etin tadı acılaşabilir.

 

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Et Tarifleri Kızartma Tarifleri Şarküteri Tarifleri Hindi Yemekleri Yılbaşı Yemekleri Davet Yemekleri Yemek Tarifleri Tuzlu Atıştırmalık Tarifler

Benzer Tarifler

Pancar tozlu cupcake
Yılbaşı Choux ağacı
Glazürlü gingerbread yılbaşı kurabiyeleri
Hindistan cevizli ve rafine şekersiz kek topları
Cennet hurmalı ve damla sakızlı muhallebi
Muz ve fıstık ezmeli tuzlu çikolata kapları