Nar Şurubu
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Nar Şurubu Tarifi İçin

Malzemeler

Nar Şurubu

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Nar tanelerini sıkarak nar suyu elde edin. Tencereye suyu ve şekeri aktarıp kaynamaya bırakın. Su kaynayınca nar suyunu ve limon tuzunu ekleyin. Tencerenin kapağı kapalı olarak 5-6 dakika daha kaynattıktan sonra karanfil taneleri ile kabuk tarçını ilave edin. 
  2. Tencerenin kapağı kapalı olacak şekilde kaynattığınız nar suyunu 1 gün boyunca buzdolabında muhafaza edin. Buzdolabında beklettikten sonra suyunu süzün. Damak tadınıza göre içine soğuk su ve buz parçaları ekleyip servis yapabilirsiniz. 

1 bardak nar suyu günlük C vitamini ihtiyacının yüzde 40’ını karşılamaktadır.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Diğer Tarifler Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Peynirli yılbaşı çelengi
Yılbaşı Ağacı Kurabiyesi
Yılbaşı Cupcake
Pancar tozlu cupcake
Yılbaşı Choux ağacı
Glazürlü gingerbread yılbaşı kurabiyeleri